Λάρισα - Παναθηναϊκός: Με 80% τρίποντο και 50 πόντους στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (vid)

Newsroom
Λάρισα - Παναθηναϊκός: Με 80% τρίποντο και 50 πόντους στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (vid)

bet365

Τρομερές επιθετικές επιδόσεις από την Λάρισα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, με 8/10 τρίποντα και 50 πόντους.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας βάλει 50 πόντους στους νταμπλούχους Ελλάδας και το ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι πως είχα 8/10 τρίποντα, δηλαδή 80%!

Αντίθετα, στο ίδιο διάστημα οι «πράσινοι» είχαν μόλις 26% με 4/15 σουτ πίσω από τα 6.75 μέτρα. Εξάλλου, οι 50 πόντοι που δέχθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο, είναι αρνητικό ρεκόρ για την εφετινή τους σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Στεφάν Μούντι ηγήθηκε της επίθεσης της Λάρισας με 14 πόντους, ενώ 11 πέτυχε ο Θόδωρος Ζάρας με 3/3 τρίποντα. Από 9 πόντους σημείωσαν οι Χάτσον και Μάριτς.

Ο Παναθηναϊκός πλην του Νέντοβιτς που είχε 18 πόντους στο ημίχρονο, είδε τους υπόλοιπους παίκτες του να κινούνται σε ιδιαιτέρως... ρηχά νερά, σε άμυνα κι επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα