Άρης: Πρόβλημα με Κέλι, πάει στις Η.Π.Α.

Άρης: Πρόβλημα με Κέλι, πάει στις Η.Π.Α.

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Πρόβλημα με Κέλι, πάει στις Η.Π.Α.

bet365

Ο Τζέιμς Κέλι σκοπεύει να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς πρέπει να επιλύσει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη συνεργασία του Άρη με τον Τζέιμς Κέλι το οποίο δεν αφορά μόνο το παιχνίδι (7/2) που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά το μέλλον του παίκτη στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη ότι πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και η παρουσία στην πατρίδα του είναι επιβεβλημένη.

Παράλληλα όμως, θα τον ακολουθήσουν στην Αμερική και τα μέλη της οικογένειάς του καθώς η σύζυγός διανύει τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης.

Στη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη, ο Τζέιμς Κέλι περιέγραψε τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη άμεσης επιστροφής του στην Αμερική. Προς αποφυγήν δημιουργίας κάθε σκιάς, ζήτησε να παραμείνει ενεργό το συμβόλαιο.

Το ερώτημα αφορά την επιστροφή του Αμερικανού στην Ελλάδα κι αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο υπό την έννοια ότι πέραν της σοβαρότητας του προβλήματος, είναι και το ζήτημα της γέννας της συζύγου του.

Εν τέλει, ο 30χρονος σέντερ μάζεψε τα πράγματά του, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Αμερική και είναι άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψει.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα