Σεγούρα: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Τζέρμαν» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σεγούρα: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Τζέρμαν» (vid)

bet365

Ο Κούρο Σεγούρα κλήθηκε να σχολιάσει το φραστικό επεισόδιο με τον Γιουτζίν Τζέρμαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λάρισα.

Η Λάρισα πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Πλάτωνα ενώ ο αγώνας σημαδεύτηκε από το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή του Ιωνικού, Κούρο Σεγούρα με τον Γιουτζίν Τζέρμαν.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τέταρτο δεκάλεπτο κι εν συνεχεία ο Σεγούρα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, στους πάγκους και το γήπεδο, μένει στο γήπεδο... Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όμως ήταν κάτι απαράδεκτο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω τέτοια φραστική διαφωνία με παίκτη μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ».

Όσον αφορά την ήττα από τη Λάρισα, είπε: «Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή... Έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου για το παιχνίδι... Αρχικώς, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Είχαμε να κάνουμε μια κατάσταση όπου πολλοί παίκτες επέστρεψαν από τον κορονοϊό και τραυματισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι 100% έτοιμος όμως εμείς δεν ήμασταν. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το εκμεταλλεύτηκαν, προσπαθήσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Το μέλλον είναι άμεσο. Πλησιάζει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν παίξουμε ομαδικά, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε...».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα