Μποχωρίδης: «Ήθελα ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια»

Μποχωρίδης: «Ήθελα ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια»

Newsroom
Μποχωρίδης: «Ήθελα ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Απόλλωνα, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να είναι έτοιμοι για όταν στραβώνουν τα παιχνίδια και να μην τα παρατάνε.

O Μποχωρίδης ήλθε από τον πάγκο και έδωσε 17 πόντους με 4/5 δίποντα και 3/6 τρίποντα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα με 48-90. Εν συνεχεία, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το σημαντικότερο που θέλαμε ήταν να μπούμε με ενέργεια. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή από σήμερα. Για εμάς ήταν μία προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια. Το σημερινό ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο. Στο ημίχρονο είπαμε να μην κοιτάξουμε το σκορ και να μπούμε να παίξουμε. Είναι δύσκολο όταν ξαφνικά από φουλ ένταση να πηγαίνεις σε αποχή μίας εβδομάδας. Πρέπει να επανέλθεις μετά κι αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όταν στραβώνουν τα παιχνίδια και να μην τα παρατάμε. Αυτό το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Θέλουμε να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια ότι κάτι έχει αλλάξει. Ήθελα ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια. Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Γιόβιτς, ελπίζουμε να είναι και σε καλή κατάσταση».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα