Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης

Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης

Newsroom
Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης για χρέη στον Δημήτρη Βεργίνη απορρίπτοντας το αίτημα του ίδιου του αθλητή για την αναβολή της υπόθεσης.

Ένα αρκετό ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς το κοινό αίτημα των ΚΑΕ Άρης και Δημήτρη Βεργίνη για την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσής τους απορρίφθηκε από τον πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη. Στη συνέχεια προχώρησε στην απόφαση κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης πράγμα που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» έχουν στη διάθεσή τους 15 εργάσιμες ημέρες για να τακτοποιήσουν το ζήτημα και να αποφύγουν την εκτέλεση της απόφασης. Ωστόσο, συνήθως το κοινό αίτημα αναβολής οδηγεί την ΕΕΑ στη μη εκδίκαση της υπόθεσης, τούτη τη φορά όμως ακολουθήθηκε οδός.

Οι Θεσσαλονικείς τακτοποίησαν τις οφειλές τους απέναντι στους Γιώργο Αγγέλου, Βασίλη Χρηστίδη κι έτσι παραιτήθηκε από κάθε διεκδίκησή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα