Λάρισα: Τέλος ο Σαχπατζίδης, οδεύει προς Μεσολόγγι

Ευαγγελος Στελλάκης
Λάρισα: Τέλος ο Σαχπατζίδης, οδεύει προς Μεσολόγγι

bet365

Λύθηκε η συνεργασία της Λάρισας με τον Γιάννη Σαχπατζίδη που οδεύει προς το πρωτάθλημα της Α2 και πιο συγκεκριμένα την ομάδα του Μεσολογγίου, στην οποία αγωνιζόταν και πέρσι.

Ο 28χρονος σέντερ αποχωρεί από το σύνολο του κόουτς Φώτη Τακιανού, έπειτα από 8 ολιγόλεπτες εμφανίσεις στη φετινή Basket League και 1.6 πόντους, 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η λιτή ανακοίνωση των Θεσσαλών: «Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαχπατζίδη και του εύχεται ο,τι καλύτερο στην πορεία του».

Οδεύει προς Α2 και Μεσολόγγι

Όπως όλα δείχνουν, ο Θεσσαλονικιός ψηλός (2.09μ.) θα επιστρέψει στο Μεσολόγγι, όπου αγωνιζόταν από το 2019 έως το φινάλε της περσινής περιόδου.

Με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, όπου είχε μεγαλύτερο ρόλο παίζοντας 16.3 λεπτά πέρσι, μέτρησε 7.6 πόντους και 3.9 ριμπάουντ σε 18 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Κατά το παρελθόν, ο Σαχπατζίδης φόρεσε ακόμη τις φανέλες των ΧΑΝΘ, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Ιωνικού, Παγκρατίου και Κοροίβου. Σε επίπεδο Α1 έχει καταγράψει συνολικά 71 συμμετοχές στην καριέρα του, ενώ το 2020 είχε αναδειχθεί κορυφαίος μπλοκέρ στην Α2.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα