Basket League: Τρία ντέρμπι στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Basket League: Τρία ντέρμπι στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς

bet365

Η 10η αγωνιστική ξεκινάει δυναμικά. Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, την επίσκεψη της ΑΕΚ στο «σπίτι» του Ηρακλή και το remake των περσινών ημιτελικών, ανάμεσα στον Προμηθέα και το Λαύριο.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ (2-6) και στον Άρη (4-4) του απίθανου τρεις φορές MVP Τζέιμς Κέλι, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αναμετρήσεων του Σαββάτου για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

Στην ίδια πόλη, λίγο νωρίτερα, ο Ηρακλής (1-6) θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (5-4), στο πρώτο ματς της Ένωσης μετά το θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς.

Η μνήμη του αδικοχαμένου Σέρβου σέντερ θα τιμηθεί σε όλα τα ματς της Basket League, με τους παίκτες να φορούν φανέλες με το όνομά του. Παράλληλα, οι αναμετρήσεις θα διακοπούν για εξήντα δευτερόλεπτα στο 13ο λεπτό τους. Ενώ στο κέντρο κάθε γηπέδου θα υπάρχει ένα ειδικό γραφικό σχέδιο αφιερωμένο στον Γέλοβατς.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα (6-3), ο οποίος προέρχεται από δύο απανωτές ήττες από ΑΕΚ και Μπούντουτσνοστ και το Λαύριο (4-5) που μετράει 4 σερί ήττες στην Basket League.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (10η αγων.)

17:00 Ηρακλής - ΑΕΚ (Ertflix)

17:00 Προμηθέας - Λαύριο (ΕΡΤ3)

20:00 ΠΑΟΚ - Άρης (ΕΡΤ3)

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα