Μπαρτζώκας: «Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αλλά και βαθύ ρόστερ» (vid)

Μπαρτζώκας: «Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αλλά και βαθύ ρόστερ» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αλλά και βαθύ ρόστερ» (vid)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λάρισας και αναγνώρισε πως η ομάδα έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ένα ρόστερ που μπορεί να κάνει αλλαγές. Γλυκές οι αναμνήσεις του από την θητεία στη Λάρισα.

Στο βαθύ ρόστερ που του επιτρέπει να κάνει αλλαγές στην ομάδα, αλλά και στις αναμνήσεις που «κουβαλάει» από την πορεία του στον πάγκο της Λάρισας μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού με 101-70 στο κλειστό της Νεάπολης.

Αναλυτικά, στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Το ταξίδι στη Ρωσία είναι αυτό που είναι, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ένα βαθύ ρόστερ. Μπορούμε να μοιράζουμε τον χρόνο. Η Λάρισα έκανε καλή προσπάθεια, έπαιξε πιεστική άμυνα και έχει δύο καλούς σκόρερ. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο».

Ενώ, συνέχισε: «Κερδίσαμε, πήραμε δυο βαθμούς. Είδαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και κάποια που δεν έγιναν. Το ματς στο Βελιγράδι είναι πιο απαιτητικό από το σημερινό».

Όσον αφορά την θητεία του στη Λάρισα: «Έμεινα τρία χρόνια εδώ, έχω μια γλυκιά ανάμνηση. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ως head coach στην Α1. Κάθε φορά που έρχομαι πίσω χαίρομαι. Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα