Παναθηναϊκός - Λαύριο: Μετατέθηκε για Τρίτη (07/12)

Παναθηναϊκός - Λαύριο: Μετατέθηκε για Τρίτη (07/12)

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστό πως η συνάντηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ αλλάζει ημέρα και ώρα.

Την Τρίτη (07/12) 19:30 και όχι τη Δευτέρα (06/12) 19:45, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αναμένεται να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ενώ αλλάζει και η μετάδοση για το Απόλλωνας Πάτρας -ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα