Ο Ιωνικός ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή λόγω κορονοϊού

Newsroom
Ο Ιωνικός ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή λόγω κορονοϊού

bet365

Ο Ιωνικός ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του προσεχούς αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (21/11) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις του.

Ο Ιωνικός ζήτησε και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ να αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής με τον Ηρακλή, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων στις τάξεις του.

Πλέον ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να προχωρήσει σε αναβολή του αγώνα της 8ης αγωνιστικής στη Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός

«Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης και μετά από την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες, ζήτησε επισήμως την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού μας με τον Ηρακλή από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε μία περίοδο βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, η αεροπορική μετάβαση μας και συμμετοχή μας σε αγώνα την στιγμή της δυναμικής επώασης του ιού στις τάξεις της ομάδας μας θα αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Αναμένουμε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Παραβλέποντας πώς θα ήταν αθλητικά παράλογο, θεωρούμε πώς θα ήταν και κοινωνικά ανεύθυνο να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας την στιγμή που η περαιτέρω εξάπλωση του ιού μέσα στην ομάδα μας είναι ενεργή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα