Σεγούρα: «Χρειαζόμαστε παίκτες, τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλά νέα» (vid)

Σεγούρα: «Χρειαζόμαστε παίκτες, τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλά νέα» (vid)

bet365

Ο Κούρο Σεγούρα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη του Ιωνικού στο Λαύριο, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο ενίσχυσης των κυανολεύκων, αναμένοντας ευχάριστα νέα... προσεχώς.

Έπειτα από το σπουδαίο διπλό των Νικαιτών στην έδρα του Λαυρίου με 59-61 για την 6η αγωνιστική της Basket League, ο Κούρο Σεγούρα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Όπως βλέπετε, κάθε βδομάδα έχουμε απουσίες. Όμως διατηρούμε το ομαδικό πνεύμα και παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στην ομάδα, ήταν μια νίκη πίστης η σημερινή», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο 49χρονος κόουτς εξήγησε πως «αν και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και να παίζουμε άμυνα. Είχαμε κάνει εξαιρετική προετοιμασία για το ματς και θέλω να πω ότι ο βοηθός μου έκανε τρομερή δουλειά. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στα σουτ κι η άμυνα ήταν αυτή που θα έφερνε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά.

Χρειαζόμασταν τη νίκη, μετά από κάποιες δύσκολες εβδομάδες. Είναι η δεύτερη νίκη μας. Είχαμε χάσει έχοντας προσπαθήσει πολύ απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ έπρεπε να διαχειριστούμε και τα ματς του Europe Cup. Πρέπει από 'δω και πέρα να κάνουμε καλή αποκατάσταση και να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Προμηθέα που ακολουθεί».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Χρειαζόμαστε παίκτες, σίγουρα έναν Έλληνα κι έναν Αμερικάνο. Ελπίζω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλά νέα. Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, μπορεί οι παίκτες που θα αποκτηθούν να παίζουν σε οποιαδήποτε θέση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού:

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα