Δέδας: «Να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ»

Δέδας: «Να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ»

Newsroom
Δέδας: «Να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο κλειστό του Πλάτωνα απέναντι στον Ιωνικό (30/10, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Basket League και ο Στέφανος Δέδας εξήγησε πως το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι να χτίσει νικηφόρο σερί.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας ενώ η συμμετοχή του Γιώργου Μπόγρη είναι αμφίβολη, καθώς ο Έλληνας σέντερ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της «Ένωσης» λόγω ασθένειας.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τους Νικαιώτες, ο κόουτς της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δημιουργήσουν νικηφόρο σερί:

«Προερχόμαστε από μία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με αντίπαλο τον Άρη, κάτι που μας δίνει ψυχολογία και θετική ενέργεια για τη συνέχεια. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σερί σιγά-σιγά, να κερδίσουμε το αυριανό ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, και να πάμε στη Ρίγα για το Basketball Champions League με ψυχολογία, έτσι ώστε να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Βήμα-βήμα, λοιπόν, πάμε στις επόμενες ημέρες για μία σειρά αγώνων με σημασία. Αρχικά, με τον Ιωνικό, στη συνέχεια στη Ρίγα και τέλος με τον Κολοσσό στα Άνω Λιόσια, ώστε να κλείσει η ερχόμενη εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας ξανά, ώστε να έρθει ακόμα περισσότερος στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα