Δέδας: «Να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ»
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας ενώ η συμμετοχή του Γιώργου Μπόγρη είναι αμφίβολη, καθώς ο Έλληνας σέντερ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της «Ένωσης» λόγω ασθένειας.
Σε ό,τι αφορά το ματς με τους Νικαιώτες, ο κόουτς της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δημιουργήσουν νικηφόρο σερί:
«Προερχόμαστε από μία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με αντίπαλο τον Άρη, κάτι που μας δίνει ψυχολογία και θετική ενέργεια για τη συνέχεια. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σερί σιγά-σιγά, να κερδίσουμε το αυριανό ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, και να πάμε στη Ρίγα για το Basketball Champions League με ψυχολογία, έτσι ώστε να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Βήμα-βήμα, λοιπόν, πάμε στις επόμενες ημέρες για μία σειρά αγώνων με σημασία. Αρχικά, με τον Ιωνικό, στη συνέχεια στη Ρίγα και τέλος με τον Κολοσσό στα Άνω Λιόσια, ώστε να κλείσει η ερχόμενη εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας ξανά, ώστε να έρθει ακόμα περισσότερος στο γήπεδο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
