Αποχαιρέτησε ο Σκουρτόπουλος στον Ηρακλή, ραντεβού με Γιατρά

Gazzetta team
Αποχαιρέτησε ο Σκουρτόπουλος στον Ηρακλή, ραντεβού με Γιατρά

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρέθηκε σήμερα (18/10) στο Ιβανώφειο και αποχαιρέτησε παίκτες και συνεργάτες καθώς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή έπειτα από την αποχώρηση του Θανάση Σκουρτόπουλου από την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε σήμερα (18/10) στο Ιβανώφειο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας αλλά και τους (μέχρι πρότινος) συνεργάτες του. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ηρακλής… «υπό την επίβλεψη του Παντελή Μπούτσκου και του Σωτήρη Καραποστόλου πραγματοποιήθηκε η σημερινή (18/10) προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Bahcesehir Koleji (20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Οι “κυανόλευκοι” θα προπονηθούν αύριο (19/10) μια φορά, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα».

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Θανάση Σκουρτόπουλου, φαίνεται ότι η πρώτη επιλογή των «κυανόλευκων» είναι ο Μάκης Γιατράς με τον οποίον μάλιστα ήρθαν σε επαφή και ήδη προγραμματίστηκε συνάντηση γι’ αύριο (19/10) στην Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς παραδίδουν εν λευκώ την ομάδα στον έμπειρο τεχνικός σε σημείο μάλιστα που να έχουν «παγώσει» κάθε επαφή που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες με παίκτες όπως ο Ουίλ Τσέρι, καθώς σε περίπτωση που ο πρώην προπονητής του Προμηθέα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αυτός θα αποφασίσει για το αν θα γίνουν αλλαγές και σε ποιες θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα