Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό και αποφασίζει

Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό και αποφασίζει

Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό και αποφασίζει

bet365

Οι επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ Άρης, έπειτα από την απόρριψη της αίτησης θεραπείας από την ΕΕΑ, θα διαμορφωθούν αναλόγως του περιεχομένου του σκεπτικού της απόφασης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αφαίρεση βαθμών από την ΚΑΕ Άρης και το επίπεδο αυτής θα αποφασιστεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος θα επιληφθεί όλες τις υποθέσεις των ΚΑΕ που δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basketleague. Θα αποφασίσει αναλόγως του περιεχομένου του σκεπτικού της απόφασης που θα του κοινοποιήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αυτό όμως περιμένουν και στην ΚΑΕ Άρης. Οι «κίτρινοι» δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό λόγω της καταγγελίας που έγινε εναντίον τους στην Επιτροπή για οφειλή απέναντι στον Σπύρο Μούρτο. Οι «κίτρινοι» τακτοποίησαν την οφειλή, ωστόσο, αυτό έγινε μετά την αρχική απόφαση της ΕΕΑ.

Επί της ουσίας, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, να δουν τις διατυπώσεις της ΕΕΑ κι εν συνεχεία θα αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις, προφανώς, νομικού χαρακτήρα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα