Σεγκούρα: «Δεν μ’ ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι ο Κολοβέρος»

Gazzetta team
Σεγκούρα: «Δεν μ’ ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι ο Κολοβέρος»

bet365

Ο Κούρο Σεγκούρο έβγαλε το καπέλο του στον 19χρονο Ιωσήφ Κολοβέρο και ξεκαθάρισε ότι δεν τον νοιάζει η ηλικία του αλλά ο τρόπος που παίζει.

Ο 19χρονος παίκτης (αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) ήταν η αποκάλυψη για τον Ιωνικό στο παιχνίδι αλλά κι αυτός που στο τέλος έκανε τη διαφορά. Ο Κούρο Σεγκούρα ρωτήθηκε για την τρομερή εμφάνιση του Ιωσήφ Κολοβέρου και ήταν απόλυτος για το πώς αντιμετωπίζει τον νεαρό αθλητή. «Δεν με ενδιαφέρει πόσο νεαρός είναι και ποια είναι η ηλικία του. Είναι καταπληκτικός. Κάθε μέρα προπονείται με τη σωστή νοοτροπία και τον εμπιστευόμαστε. Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι αλλά το ότι έχει καρδιά. Δεν έχει εμπειρία αλλά τον χρειαζόμαστε κι έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι δύσκολο να παίζει κάθε μέρα έτσι αλλά να είστε σίγουροι ότι τον πιστεύουμε και τον εμπιστευόμαστε», είπε ο Ισπανός τεχνικός στην ΕΡΤ, δείχνοντας πολύ ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Σχετικά με το παιχνίδι, σημείωσε ότι… «χρειαζόμασταν τη νίκη, υποφέραμε την περασμένη εβδομάδα από τραυματισμούς αλλά μπήκαμε με σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Παίξαμε με καρδιά και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Στις κρίσιμες στιγμές δείξαμε τη φιλοδοξία που έχουμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη στην παράταση. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι τρομερή ομάδα, το έδειξε την περασμένη εβδομάδα όπου επέστρεψε από το -19 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Περιμέναμε ότι θα επέστρεφε. Είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών λόγω των τραυματισμών, αλλά σημασία έχει ότι έστω και στην παράταση κερδίσαμε το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα