Παπανικολόπουλος: «Δύσκολο να πάρεις ένα ματς που είσαι μπροστά για 37 λεπτά και στο τέλος μένεις πίσω»

Newsroom
Παπανικολόπουλος: «Δύσκολο να πάρεις ένα ματς που είσαι μπροστά για 37 λεπτά και στο τέλος μένεις πίσω»

bet365

Μετά τη νίκη της Λάρισας επί του Κολοσσού, ο προπονητής των Θεσσαλών αναφέρθηκε στη νευρικότητα και την πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του, αλλά και στη σπουδαιότητα του ροζ φύλλου.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος χαμογέλασε στο φινάλε της πρεμιέρας της Basket League, καθώς η ομάδα του επικράτησε στην παράταση των Ροδιτών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου «ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα, πρεμιέρα, ένα σκληρό και νευρικό παιχνίδι. Πολλές φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την δυνατότητα να το τελειώσουμε. Κάναμε κρίσιμα λάθη όπως η άμυνα στο τρίποντο του Μαργαρίτη και το γκολ-φάουλ του Σλαφτσάκη όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Προήλθαν κυρίως από την αμέλεια στο αμυντικό ριμπάουντ αλλά και από τις λάθος αποφάσεις που πήραμε στο τρανζίσιον.

Η νευρικότητα των παικτών σήμερα φαίνεται στα 23 λάθη που κάνανε συνολικά. Όλα αυτά είναι πίεση αλλά δείχνουν και την θέληση των παιδιών. Για 37 λεπτά μπροστά στο σκορ και στο τέλος μείναμε πίσω. Παρόλα αυτά είχαμε το ψυχικό σθένος να πάρουμε την νίκη. Είναι δύσκολο να πάρεις ένα ματς στο οποίο είσαι μπροστά για 37 λεπτά και μένεις πίσω στο τέλος. Τα παιδιά είχαν το ψυχικό σθένος, αντεπεξήλθαν και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα».

Αναφορικά με την επόμενη υποχρεώση της ομάδας του, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League, εξήγησε πως «αυτή τη στιγμή για εμάς δεν προέχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Προέχει η ανάλυση του σημερινού παιχνιδιού και να δούμε τα λάθη μας».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα