ΑΕΚ: Μείον ένα ban, έφτασε στα 7 και κάνει αγώνα δρόμου (pic)

ΑΕΚ: Μείον ένα ban, έφτασε στα 7 και κάνει αγώνα δρόμου (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Μείον ένα ban, έφτασε στα 7 και κάνει αγώνα δρόμου (pic)

bet365

Η ΑΕΚ ρύθμισε ακόμα ένα ban, βρίσκεται πλέον στα 7 και θέλει να τα... μηδενίσει, έτσι ώστε να προλάβει το Super Cup στην Πάτρα (25-26/9).

Λένε πως «ένα, ίσον κανένα», αλλά στην περίπτωση της ΑΕΚ πιο ταιριαστό είναι το «μάζευε και ας είναι ρώγες». Όπου «ρώγες» τα σβησμένα ban της «Βασίλισσας». Πλέον, η ΑΕΚ ρύθμισε ακόμα ένα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα επτά.

Οι διοικούντες την ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως τα ban θα μηδενιστούν έγκαιρα και η ομάδα θα προλάβει να δηλώσει τα νέα αποκτήματα που ήρθαν από το εξωτερικό, ενόψει του Super Cup και του ημιτελικού με τον Προμηθέα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ έχει έξι παίκτες διαθέσιμους για τους αγώνες του Super Cup (25-26/9), τους Φλιώνη, Πετρόπουλο, Μαυροειδή, Καρλή, Σαξιώνη και Φιλιππάκο.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει προχωρήσει στη ρύθμιση και άλλων οφειλών, ωστόσο για να επικυρωθούν από τη FIBA και να εμφανιστούν στη σχετική ιστοσελίδα χρειάζεται να περάσουν 7-10 ημέρες.

ΑΕΚ ban

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED