Σπυρίδης: «Κρατάμε την ενέργεια που βγάλαμε»

Σπυρίδης: «Κρατάμε την ενέργεια που βγάλαμε»

Gazzetta team
Σπυρίδης: «Κρατάμε την ενέργεια που βγάλαμε»

bet365

Η προσπάθεια των παικτών στην άμυνα είναι το στοιχείο που κρατάει το τεχνικό επιτελείο του Άρη από το φιλικό παιχνίδι με την ΜΖΤ Σκοπίων.

Οι «κίτρινοι» βασίστηκαν στο 18-0 σερί της 3ης περιόδου και σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλη Σπυρίδη, αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας των παικτών στην άμυνα. «Ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μας. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στην τακτική μας, σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο φιλικό βγάλαμε πολλή ενέργεια, αυτό θέλαμε να κάνουμε και σήμερα. Το καταφέραμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από την άμυνά μας είχαμε πολλά κλεψίματα. Κάτι που μας οδήγησε να πετύχουμε αρκετούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς και αυτό θα το κάνουμε καλύτερα όταν κλείσουμε όλο το ρόστερ, αλλά και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες Σταύρος Σχίζας και Στέλιος Πουλιανίτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα