Super Cup: Παναθηναϊκός-Λαύριο και Προμηθέας-ΑΕΚ τα ζευγάρια των ημιτελικών

Newsroom
Super Cup: Παναθηναϊκός-Λαύριο και Προμηθέας-ΑΕΚ τα ζευγάρια των ημιτελικών

bet365

Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Λαύριο κι ο Προμηθέας θα κοντραριστεί αντίστοιχα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του φετινού Super Cup που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25/9, στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας.

Το Super Cup της νέας σεζόν θα διεξαχθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος» στην Πάτρα το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή και κυπελλούχου Παναθηναϊκού, του Λαυρίου (φιναλίστ της Basket League), του Προμηθέα (κάτοχος του περσινού Super Cup) και της ΑΕΚ. Δηλαδή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της περσινής Basket League.

Ημιτελικοί - Σάββατο 25/9

Τα ζευγάρια που προέκυψαν έπειτα από την κλήρωση είναι τα έξης:

  • Παναθηναϊκός - Λαύριο
  • Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ

Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αναμετρηθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στον τελικό με φόντο το τρόπαιο του Super Cup, ενώ οι δύο ηττημένοι θα κοντραριστούν για το γόητρο στον μικρό τελικό του νεοσύστατου θεσμού. Στην περσινή διοργάνωση νικητής είχε αναδειχθεί ο Προμηθέας στον τελικό κόντρα στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα του Super Cup

s

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα