Η άφιξη και το προαίσθημα του Τζος Κάρτερ

Η άφιξη και το προαίσθημα του Τζος Κάρτερ

Gazzetta team
Η άφιξη και το προαίσθημα του Τζος Κάρτερ

bet365

Ο Τζος Κάρτερ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με την προσδοκία ότι η ερχόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη για τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, «κούμπωσε» γρήγορα με την ομάδα και ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό για την παραμονή του στην ομάδα. «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις και να βλέπεις γνωστά σου πρόσωπα. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα, έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το διάστημα που θα γνωριστούμε, θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν που έρχεται», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε στον Μάλκολμ Γκρίφιν. «Δίνει μία ιδιαίτερη ενέργεια και μία φλόγα στην ομάδα. Χαίρομαι που θα είναι στην ομάδα, όπως και για όλα τα παιδιά. Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που δουλέψουμε. Μου άρεσαν οι κινήσεις που κάναμε σαν ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού».

Ο Κάρτερ αναφέρθηκε και στις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της επόμενης χρονιάς με την παρουσία φιλάθλων. «Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να τους έχουμε κοντά μας. Περιμένω λοιπόν να τους δω και πάλι στο γήπεδο, να δίνουν αυτή την ενέργεια στην ομάδα και να είναι δίπλα μας».

BASKET LEAGUE NEWS FEED