Στη Θεσσαλονίκη ο Ζίριους Ουίλιαμς για τον Άρη
Με τον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει για συνεργασία ενός έτους και μάλιστα για τον Ουίλιαμς θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Γενικώς, ο Άρης έχει κλείσει την περιφερειακή γραμμή του έχοντας καλύψει παράλληλα τις τέσσερις από τις έξι θέσεις ξένων. Για την ακρίβεια απέκτησε τους Ολιβιέρ Χάνλαν, Τζαρόν Κάμπερλαντ, Άντονι Κάουαν Τζούνιορ αλλά και τον Ζίριους Ουίλιαμς ο οποίος σήμερα (18/8) έφτασε στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.
Πλέον ο Γιάννης Καστρίτης εστιάζει στη γραμμή των ψηλών καθώς απομένει να κάνει ακόμη δύο κινήσεις για την ενίσχυσης της. Αρχικά έστρεψε την προσοχή του σε παίκτες οι οποίοι έχουν περάσει από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Προς αυτήν την κατεύθυνση στο στόχαστρο των «κίτρινων» ήταν ο Κερέμ Καντέρ ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Τούρκος φόργουορντ/σέντερ αποφάσισε τελικώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
