Άρης και Χάνλαν δίνουν τα χέρια

Άρης και Χάνλαν δίνουν τα χέρια

Άρης και Χάνλαν δίνουν τα χέρια

bet365

Εκτός απροόπτου, Άρης και Ολιβιέρ Χάνλαν θα καταλήξουν σε συνεργασία διάρκειας ενός έτους καθώς βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία.

Ο Καναδός γκαρντ ήταν η βασική επιλογή του Άρη στη θέση «2» γι’ αυτόν τον λόγο περίμενε την απόφαση του παίκτη για διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε οικονομική υπέρβαση στην πρόταση που κατέθεσαν θέλοντας να δείξουν το μέγεθος της επιθυμίας τους αλλά και για να προσφέρουν χρήματα τα οποία είναι ως ένα βαθμό αντάξια της αξίας του αθλητή. Στο διάστημα που μεσολάβησε, έγιναν διαδοχικές επαφές μεταξύ του παίκτη με τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως όμως με τον Γιάννη Καστρίτη με τον οποίον εξάλλου συνεργάστηκαν για ένα διάστημα στον Ηρακλή και από εκεί χτίστηκε η προσωπική σχέση.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών, στην πραγματικότητα είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να μπουν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για την επικύρωση της συνεργασίας. Στην τελευταία διετία, ο Χάνλαν αγωνίστηκε στον Ηρακλή έχοντας (τη σεζόν 2019-20) 16.3 πόντους και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο τη σεζόν 2019-20, ενώ πέρυσι είχε 15.1 πόντους και 2.8 ασίστ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα