Ο Ισπανός Κούρο Σεγούρα αναλαμβάνει τον Ιωνικό Νικαίας

Ο Ισπανός Κούρο Σεγούρα αναλαμβάνει τον Ιωνικό Νικαίας

bet365

Ο 49χρονος κόουτς Κούρο Σεγούρα αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας, αποτελώντας τον δεύτερο Ισπανό προπονητή που θα δουλέψει φέτος στην Basket League έπειτα από τον Λουίς Κασιμίρο του Προμηθέα Πατρών.

Η σεζόν 2021-22 θα βρει τον Ιωνικό Νικαίας στο FIBA Europe Cup, επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 36 χρόνια με τον Κούρο Σεγούρα στην άκρη του πάγκου.

Ο Φρανθίσκο Σεγούρα Γκόμεθ, όπως είναι το πλήρες όνομα του 49χρονου κόουτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού που έχει μπροστά του την πρόκληση της συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ο Σεγούρα έχει σημαντική προϋπηρεσία στους ισπανικούς πάγκους. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως πρώτος προπονητής στη Μενόρκα (2005-06), τη Σαραγόσα (2008-09), την Ομπραδόιρο (2009-10), τη Γρανάδα (2010-11) και τη Ρεάλ Μπέτις (2018-20) που αποτέλεσε την τελευταία δουλειά του στη Liga Endesa ενώ υπήρξε ασίσταντ στη Μάλαγα και την Μπασκόνια.

Ο έμπειρος προπονητής θα γίνει ο δεύτερος Ισπανός που θα δουλέψει στην Ελλάδα μετά από τον Λουίς Κασιμίρο που ανέλαβε τον Προμηθέα Πατρών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα