ΑΕΚ: Ο Μάνι Χάρις θα είναι η υπέρβαση, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει

ΑΕΚ: Ο Μάνι Χάρις θα είναι η υπέρβαση, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει

ΑΕΚ: Ο Μάνι Χάρις θα είναι η υπέρβαση, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει

bet365

Η ΑΕΚ θέλει τον Μάνι Χάρις. Και ο Μάνι Χάρις βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Αλλά ακόμα ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Η περίπτωση του λογίζεται ως η υπέρβαση για το φετινό ρόστερ.

Ο Μάνι Χάρις είναι ο παίκτης που θα αλλάξει επίπεδο για την φετινή ΑΕΚ. Το πλάνο που θα εφαρμοστεί για τη σεζόν 2021-2022 δεν μοιάζει στα προηγούμενα. Θα έχει μετρημένες κινήσεις, σε λογικό οικονομικό πλαίσιο.

Ο Μάνι Χάρις θα αποτελέσει την εξαίρεση στη νέα φιλοσοφία της «Βασίλισσας». Στην ΑΕΚ γνωρίζουν τι θα αποκτήσουν, αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει δικό τους.

Οι διεργασίες έχουν μείνει στο αρχικό στάδιο. Στην επιθυμία της ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον Μάνι Χάρις και τον Αμερικανό να εμφανίζεται θετικός σε αυτό. Σκοπός της ΑΕΚ είναι να διευθετήσει κάποια άλλα (οικονομικά) ζητήματα και τότε να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Χάρις.

Η οποία αρχικά και μέχρι να «σβηστούν» τα 13 ban θα είναι σε επίπεδο συμφωνίας. Έτσι και αλλιώς, μόλις η ΑΕΚ διευθετήσει τις οφειλές της αναμένεται να προβεί σε μπαράζ ανακοινώσεων απόκτησης παικτών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED