Καστρίτης: «Ομάδα με κίνητρο και πείνα»

Καστρίτης: «Ομάδα με κίνητρο και πείνα»

Καστρίτης: «Ομάδα με κίνητρο και πείνα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε δύο από τα κριτήρια που θα παίξουν ρόλο στις επιλογές του στο χτίσιμο του νέου Άρη.

Ο 39χρονος τεχνικός επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο έπειτα από περίπου δύο χρόνια και στις πρώτες δηλώσεις του (στο www.arisbc.gr) αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις επιλογές του. «Δεν είναι η στιγμή να πούμε πολλά λόγια. Είναι η ώρα που πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά, με πλάνο και με συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, να κατορθώσουμε να παρουσιαστεί η ομάδα για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν όπως ακριβώς της αρμόζει και όπως λαχτάρα ο κόσμος της να τη δει. Η συγκυρία προφανώς και όπως όλοι γνωρίζουν είναι δύσκολη, αλλά αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να παλέψουμε και να πετύχουμε. Το κίνητρο αυτό και η πείνα για διάκριση είναι και ο τρόπος και τα κριτήρια που θα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε την ομάδα της νέας σεζόν», είπε.

Ο Γιάννης Καστρίτης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του. «Αποτελεί τεράστια τιμή η επιστροφή μου στον πάγκο του ΑΡΗ και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, σ’ αυτήν την τόσο απαιτητική, για τη λειτουργία του συλλόγου, χρονική περίοδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα