Λάρισα: Πήρε Καράμπελα

Νίκος Καρφής
Λάρισα: Πήρε Καράμπελα

bet365

Eνίσχυση για τη Λάρισα στα γκαρντ, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Ζώη Καράμπελα.

Θα συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο ο Ζώης Καράμπελας. Ο 20χρονος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, αφήνοντας το Περιστέρι. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νέου γκαρντ της. Τη σεζόν που πέρασε, είχε 2.9 πόντους και 1.9 ασίστ ανά 10 λεπτά συμμετοχής. Έπαιξε σε 15 ματς.

Αναλυτικά

«Η ΚΑΕ Λάρισα ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος αγωνίζεται ως Point Guard και θα ενισχύσει το σύνολο την ερχόμενη περίοδο στην Basket League. Ο νεαρός άσος συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, αφού ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του, ήταν το Περιστέρι BC.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο λόγω συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται μία καλή σεζόν, δίχως τραυματισμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα