ΑΕΚ: Αλλάζει το κλίμα για Λάνγκφορντ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση διοίκησης-Δέδα

ΑΕΚ: Αλλάζει το κλίμα για Λάνγκφορντ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση διοίκησης-Δέδα

ΑΕΚ: Αλλάζει το κλίμα για Λάνγκφορντ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση διοίκησης-Δέδα

bet365

Η παραμονή του Κιθ Λάνγκφορντ από το «ίσως όχι», έχει μετατραπεί σε «μπορεί». Ο Αμερικανός guard ενημερώθηκε για την πρόσληψη Δέδα. Έγινε η πρώτη συνάντηση διοίκησης - νέου προπονητή για τον σχεδιασμό.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μπορεί να μη φόρεσε για τελευταία φορά τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ σε εκείνο το ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν και τραυματίστηκε.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Λάνγκφορντ δεν σταματούσε να μιλάει για τον τρόπο της διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων, αλλά όλα δείχνουν πως υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Προσοχή, όχι συμφωνία, αλλά αλλαγή στη διάθεση του Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός guard είναι ένας απ΄τους παίκτες που έχουν option ανανέωσης στο συμβόλαιό του (διπλή μάλιστα, αφού έχει τόσο η ΑΕΚ,όσο και ο ίδιος) και σύντομα θα μιλήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες, ενώ όταν ενημερώθηκε για την πρόσληψη του Στέφανου Δέδα, ο Λάνγκφορντ επικρότησε την κίνηση.

Η πρώτη συνάντηση

Όπως και να έχει, η παρουσία του νέου προπονητή της ΑΕΚ διανύει μόλις λίγες ώρες. Και η πρώτη συνάντηση, με μεταγραφικό φόντο και θέματα προετοιμασίας, με τη διοίκηση μπορεί να έχει πολλά ονόματα, αλλά καμία ουσία. Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη φιλοσοφία που θα έχει η ΑΕΚ (γρήγορο μπάσκετ, μακρινό σουτ).

Κάτι που ο Στέφανος Δέδας αρέσκεται να παίζει με τις ομάδες τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED