Ο μπασκετικός κόσμος αποθεώνει τον Νίκο Ζήση (pics)

Ο μπασκετικός κόσμος αποθεώνει τον Νίκο Ζήση (pics)

Ο μπασκετικός κόσμος αποθεώνει τον Νίκο Ζήση (pics)

bet365

Ο κόσμος του μπάσκετ αντέδρασε στο «αντίο» του Νίκου Ζήση, με τις ομάδες και τις ομοσπονδίες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον guard της ΑΕΚ.

Μία, μία οι ομάδες λένε το δικό τους «αντίο» στον Νίκο Ζήση, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Ήσουν υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, μέσα και έξω από τα παρκέ και αποτέλεσες παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για το ήθος και τα όσα σπουδαία πέτυχες στην αξιοθαύμαστη καριέρα σου», ανέφερε το tweet του Παναθηναϊκού.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον Νίκο Ζήση ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής του. Ήταν τιμή μας που υπήρξες αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια», ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών. Ενώ η ΕΟΚ υπογράμμισε: «“Η Eθνική Oμάδα κυλάει στο αίμα μου και ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου!” Νίκο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!!!».

Για τον Ζήση έκανε tweet και η ΚΑΕ Άρης, με τον 37χρονο να απαντάει και να ευχαριστεί! «Νίκο Ζήση, ήσουν πρότυπο αθλητή και συμπαίκτη, μα πάνω απ' όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας, με ήθος και αρχές, εντός κι εκτός παρκέ . Συγχαρητήρια για όσα πέτυχες στη σπουδαία καριέρα σου και καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις στη συνέχεια!», έγραψε η ΚΑΕ Άρης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα