Γιατράς για την αποχώρησή του: «Το σώμα μου δεν θα είναι εδώ, η καρδιά μου θα είναι» (vid)

Γιατράς για την αποχώρησή του: «Το σώμα μου δεν θα είναι εδώ, η καρδιά μου θα είναι» (vid)

bet365

Ο Μάκης Γιατράς βουρκωμένος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει και στη συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας πως δεν είναι παραίτηση και πως η παραμονή του θα έκανε κακό στον Προμηθέα!

Ο Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Προμηθέα στο τέλος της σεζόν. Και λίγο αργότερα μίλησε γι' αυτή την απόφαση.

Ή καλύτερα προσπάθησε να μιλήσει, αφού κόμπιασε και βούρκωσε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δηλώσεων στη συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή, ο Γιατράς τόνισε ότι δεν έχει παραιτηθεί, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι η παραμονή του μπορεί να κάνει κακό στον Προμηθέα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μακάρι να μην είναι, αλλά είναι το τελευταίο μου ματς στην Basket League με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Έζησα στιγμές που δεν πίστευα ούτε στα όνειρά μου.

Ευχαριστώ όσους ήταν κοντά μου και στα καλά και στα κακά, αλλά κυρίως που ήταν κοντά μου στα άσχημα, την οικογένειά μου, που με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι δύσκολος. Χάνεσαι από τα παιδιά σου, από το σπίτι σου.

Ευχαριστώ τα αδέρφια και τον πατέρα μου, τον κόσμο της Πάτρας και τους φιλάθλους όλης της Ελλάδας. Να ευχηθώ τα καλύτερα για τον Προμηθέα, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες στιγμές. Το σώμα μου δεν θα είναι εδώ, η καρδιά μου θα είναι.

Δεν είναι παραίτηση, είναι μία απόφαση που έχω πάρει εδώ και καιρό. Η σχέση μου με τους ανθρώπους του Προμηθέα είναι προσωπική. Έκλεισε ο κύκλος μου, αν έμενα εδώ, μπορεί να της έκανα κακό.

Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να ζήσω την καλύτερη χρονιά του Προμηθέα στην ιστορία όλων των επαρχιακών ομάδων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα