Κεραυνός και Πετρολίνα ΑΕΚ «μάχονται» για την πρωτιά
Η ΟΠΑΠ Basket League Κύπρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού απόψε (14/2) θα διεξαχθούν τρεις αγώνες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ένα στις 19:00 και δυο στις 19:30.
Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕΕΚ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση, η Πάφος τον ΑΠΟΕΛ, ενώ έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Κεραυνό Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ στο «Κώστας Παπαέλληνας».
Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ίδιο ρεκόρ, με 14 νίκες και 2 ήττες. Ο νικητής της αναμέτρησης πιθανότατα θα πάρει ένα «ελαφρύ» προβάδισμα, ενόψει των Playoffs που θα ακολουθήσουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Κεραυνός Στροβόλου - Πετρολίνα ΑΕΚ, 14/2, 19:00
ΠΑΕΕΚ - Ανόρθωση, 14/2, 19:30
ΑΠΟΠ Πάφος - ΑΠΟΕΛ, 14/2, 19:30
Φόρεξ Τάιμ Απόλλων - ΕΘΑ Ένγκωμης, 15/2, 19:30
Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Αχιλλέας Καϊμακλίου, 16/2, 19:00
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
