Το κάλεσμα του Ερμή Σχηματαρίου στους φιλάθλους του (vid)

Gazzetta team
Το κάλεσμα του Ερμή Σχηματαρίου στους φιλάθλους του (vid)

bet365

Ο Ερμής Σχηματαρίου έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2019/20 υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου κι απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου

«Με σύνθημα "η μεγαλύτερη νίκη είναι το όραμα", ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου "χτίστηκε" δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Με καθοδηγητή τον έμπειρο προπονητή Νίκο Οικονόμου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσει ο σύλλογος και σ' αυτή την προσπάθεια της διοίκησης η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη. "Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!" είναι η φράση που ακούγεται από τον Νίκο Οικονόμου στο βίντεο που έφτιαξε ο σύλλογος για να κάνει… θόρυβο εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς.

Η στήριξη από τον κόσμο είναι απαραίτητο συστατικό για να πετύχει ο στόχος και ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου να καταστεί πρωταγωνιστής σ' ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Γ' Εθνική. Η διοίκηση δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο για να δουλέψει η ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα, ο προπονητής έχει βαθιά γνώση και με την αρωγή του κόσμου το στοίχημα θα κερδηθεί…»

 

Τελευταία Νέα