«Λάμψη» και θέαμα Made in USA (vids)

Αλέξανδρος Καραλής
«Λάμψη» και θέαμα Made in USA (vids)

bet365

Μπορεί η regular season να μην έχει ακόμη ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως το θέαμα στα φιλικά των ομάδων του NBA δεν λείπει! Νίκες για Ράπτορς, Μάτζικ, Σανς και Χιτ.

Με έξι... διψήφιους παίκτες και τον Τάιλερ Τζόνσον μπροστάρη, οι Χιτ επικράτησαν εκτός έδρας των Σπερς με 108-100, σε ένα χορταστικό φιλικό ματς στο AT & T center.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 17 πόντους 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε μια γεμάτη εμφάνιση, ενώ από τα «σπιρούνια» του Γκρεγκ Πόποβιτς ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Οι «ήλιοι» του Φοίνιξ υποδέχθηκαν στην έδρα τους τους Μάβερικς και αποδείχθηκαν πολύ κακοί... οικοδεσπότες, καθώς κέρδισαν τους Τεξανούς με 112-107.

Ο ρούκι των Σανς, Μαρκίζ Κρις, εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις στη φετινή preseason για την ομάδα του Φοίνιξ, έχοντας χθες (14/10) 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί επιλογή λίρα εκατό!

Ο Ντερόν Ουίλιαμς από την αντίπερα... όχθη δείχνει να αρχίζει να ζεσταίνεται σταδιακά, σκοράροντας συνολικά 17 πόντους και όντας ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς.

Οι Μάτζικ επικράτησαν στο Ορλάντο των μαχητικών Πέισερς, με 114-106, έχοντας ως κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ, Σερτζ Ιμπάκα.

Ο Ισπανός ψηλός της ομάδας του Ορλάντο έκανε εντυπωσιακό double double με 19 πόντους και 17 (!) ριμπάουντ, με τον Μάιλς Τέρνερ να ξεχωρίζει από την ομάδα της Ιντιάνα με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στο διεθνές φιλικό των Ράπτορς απέναντι στην αργεντίνικη Σαν Λορένζο, που διεξήχθη στον Καναδά, η... λειψή ομάδα του Τορόντο επιβλήθηκε των αξιόμαχων Αργεντινών με 122-105.

Οι Ράπτορς παρατάχθηκαν χωρίς τους ΝτεΡόζαν και Λάουρι, αλλά είχαν ως ήρωα τον rookie τους, Φρεντ Φαν Φλιτ, που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, τελειώνοντας με 31 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Για την Σαν Λορένζο περισσότερο από όλους πάλεψε ο Τζερόμ Μεγίνσε, που πέτυχε 22 πόντους και «κατέβασε» 4 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα