«Παράθυρο» επιστροφής στην Α1 για τον Πανιώνιο μέσω Κηφισιάς

Gazzetta team
«Παράθυρο» επιστροφής στην Α1 για τον Πανιώνιο μέσω Κηφισιάς

bet365

Η Κηφισιά ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως δεν θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην Basket League και ο Πανιώνιος είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν τη θέση της.

Λόγω οικονομικών προβλημάτων η ομάδα των βορείων προαστίων αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α1 κάτι που γνωστοποίησε προφορικά και στην διοργανώτρια αρχή. Για να επισημοποιηθεί βέβαια η αποχώρηση της το αίτημα μας θα πρέπει να κατατεθεί γραπτώς και από εκεί και πέρα ο λόγος για την αντικατάσταση της θα περάσει στην ΕΟΚ.

Βάσει του καταστατικού της ομοσπονδίας η ομάδα που θα διαδεχτεί υπό κανονικές συνθήκες την Κηφισιά στην Α1 θα είναι ο Εθνικός Πειραιώς, που τερμάτισε τέταρτος την περασμένη σεζόν στην Α2. Σε περίπτωση όμως που για οποιοδήποτε λόγο (οικονομικό και μη) δεν μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την κάλυψη της κενής θέσης.

Μάλιστα υπάρχουν τρεις ομάδες που έχουνε εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον σε περίπτωση που υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο. Είναι ο Πανιώνιος που μόλις ανέβηκε στην Α2 από την Β' Εθνική, η Δόξα Λευκάδας και ο Αρκαδικός που παρότι υποβιβάστηκε στην Α2 πέρυσι θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία (αν προκύψει πάντα) ώστε να βρεθεί και του χρόνου στην Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα