Στην κλήρωση του Champions League ο Λάσκαρης
Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Νίκος Λάσκαρης θα δώσει το παρών στο Μόναχο για την κλήρωση του Champions League.
Η ευρωπαϊκή σεζόν «ξεκινά» αύριο Πέμπτη (21/7) για τον Άρη με την κλήρωση του Champions League η οποία θα λάβει χώρα στο Μόναχο (15:00 ώρα Ελλάδας)
Στην κληρωτίδα θα μπουν 24 ομάδες, ενώ άλλες 8 θα προκύψουν από τους προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης.
Στην κλήρωση του Μονάχου, τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Λάσκαρης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
