Το gazzetta στέλνει 10 τυχερούς στο Ελλάδα-Τουρκία

Το gazzetta στέλνει 10 τυχερούς στο Ελλάδα-Τουρκία

Gazzetta team
Το gazzetta στέλνει 10 τυχερούς στο Ελλάδα-Τουρκία

bet365

Η Εθνική μας θα δώσει μεγάλη μάχη στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνου για να βρεθεί στο Ρίο και το gazzetta σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά την μοναδική... πρόβα τζενεράλε.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει μόλις τρία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την δύσκολη αποστολή του και μόλις ένα από αυτά θα είναι επί ελληνικού εδάφους.

Η Εθνική θα φιλοξενήσει την Τουρκία στις 23/6 στο ΟΑΚΑ και το gazzetta σου δίνει την δυνατότητα να δεις από κοντά την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των άλλων διεθνών.

Πως; Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό για πέντε διπλές προσκλήσεις, με τις οποίες όχι μόνο θα μπορέσεις να δεις το παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία (18:15), αλλά και αυτό της Εθνικής Νέων Ανδρών κόντρα στην Ουκρανία (15:45).

Το gazzetta σου προσφέρει τη δυνατότητα να πάρεις μια γεύση από τα όσα θα παρουσιάσει το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη στα γήπεδα του Τορίνου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής παρακάτω.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (22/6).

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα