Πεδουλάκης: «Αλλαγή... βίβλίου χωρίς τον Διαμαντίδη»

Πεδουλάκης: «Αλλαγή... βίβλίου χωρίς τον Διαμαντίδη»

Γιάννης Ράμμας
Πεδουλάκης: «Αλλαγή... βίβλίου χωρίς τον Διαμαντίδη»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη «μετά Διαμαντίδη εποχή» κι ευελπιστεί με την υπάρχουσα βάση Ελλήνων και τους κατάλληλους ξένους στη δημιουργία ομάδος αντάξιας του Παναθηναϊκού ονόματος.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα που θ αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 52χρονος προπονητής και συνέχισε για τη ζωή χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις “πυλώνες” του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

«Έχουμε μία βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: Πάνω απ' όλους κι όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα 'θελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του» πρόσθεσε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα