Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για Παπανικολάου

Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για Παπανικολάου

Άρης Λαούδης
Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για Παπανικολάου

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα περισσότερο απ' αυτό που θα έκαναν όλες οι «μεγάλες» ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός ζήτησε περαιτέρω πληροφορίες για την περίπτωση του διεθνούς φόργουορντ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν επίσημη πρόταση, ούτε καν περαιτέρω συζητήσεις για συνεργασία.

Ο Παναθηναϊκός μ' αυτό τον τρόπο έδειξε στην πλευρά του παίκτη πως θα παρακολουθήσει την περίπτωσή του και θα κρίνει προσεχώς αν θα μπει δυνατά για την απόκτησή του ή θα περιοριστεί στο φιλολογικό ενδιαφέρον που εξέφρασε.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ.

Από 'κει και πέρα, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την αναζήτηση ξένου παίκτη από το σημείο που την άφησαν.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση περιφερειακού κι αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση τότε θα προχωρήσει την υπόθεση, ανεξάρτητα κι αν ο παίκτης που πιθανώς θα αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα στην Ευρωλίγκα πριν από την 7η αγωνιστική του Top-16.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα