Τέλος ο Κορωνιός από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Κορωνιός από την ΑΕΚ!

Άρης Λαούδης
Τέλος ο Κορωνιός από την ΑΕΚ!

bet365

Οσοι ήταν σε αριθμό, τόσοι θα είναι στον πάγκο της ΑΕΚ στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα.

Τελικά, ο αριθμός των συνεργατών του «Σάλε» δεν αυξήθηκε, καθώς ο Αγγελος Κορωνιός έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με τη δήλωσή του στο basketnet.gr, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Ο Κορωνιός δήλωσε την Πέμπτη «Αν το πρόβλημα της ΑΕΚ είμαι εγώ αποχωρώ από την ομάδα. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Καλή επιτυχία στην ομάδα» και την Παρασκευή επέμεινε στη θέση του, υποστηρίζοντας πως το κεφάλαιο ΑΕΚ έκλεισε για τον ίδιο.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αγγελο Κορωνιό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αρνούμενος ωστόσο να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, ξεκαθαρίζοντας απλά πως η ζωή προχωράει και πως η δήλωσή του είναι ξεκάθαρη.

Θυμίζουμε πως οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την ΑΕΚ να ψάχνει για έμπειρο συνεργάτη που θα πλαισιώσει το προπονητικό τιμ, χωρίς να τίθεται θέμα αποχώρησης του Κορωνιού η κάποιου άλλου μέλους των συνεργατών του Σάκοτα.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν μάλιστα πως ουδέποτε τέθηκε θέμα αποπομπής του Κορωνιού και υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι καθαρά δική του επιλογή κι όχι της διοίκησης ή του προπονητή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα