Παρελθόν πέντε προπονητές μετά από 35 μέρες

Παρελθόν πέντε προπονητές μετά από 35 μέρες
Πέντε προπονητές ξεκίνησαν προετοιμασία με τις ομάδες τους, αλλά μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές έχουν απομακρυνθεί από τους πάγκους τους.

Μόλις πέντε αγωνιστικές έχουν περάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ισάριθμοι προπονητές έχουν απομακρυνθεί από τις ομάδες στις οποίες ξεκίνησαν τη σεζόν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά η ουσία είναι αυτή που μετράει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άνοιξε το χορό λίγο πριν την έναρξη της Α1 αφού ο αποκλεισμός στο Κύπελλο τον οδήγησε σε παραίτηση η οποία και έγινε αποδεκτή από τους Αγγελόπουλους.

Ο Θανάσης Παπαχατζής απολύθηκε από την διοίκηση του Πανιωνίου μετά από περίπου 10 μέρες δουλειάς με την δικαιολογία πως... δεν έβαζε τους μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Ακολούθησε ο Γιώργος Σκαραφίγκας ο οποίος σε τέσσερις αγώνες δεν είχε καταφέρει να νικήσει με τον Πανελευσινιακό και αντικαταστάθηκε από τον Τζίμι Κουστένη.

Η ΑΕΚ ήταν η τέταρτη ομάδα που άλλαξε προπονητή. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χρεώθηκε την κακή εικόνα της ομάδας τον Οκτώβριο (η ΑΕΚ νίκησε μόνο τον ελλιπέστατο Πανιώνιο) με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τον αντικαθιστά.

Η πεντάδα έκλεισε με τον Μιχάλη Κουταλιανό αφού η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου έκρινε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει ο συγκεκριμένος και πήρε στη θέση του τον Άρη Λυκογιάννη.

Φυσικά η χώρα μας είναι πρώτη στην κατηγορία της «αλλαγής προπονητή» και μάλιστα με ποσοστό 35,7% αφού επαναλαμβάνουμε πως ήδη έχουν απομακρυνθεί οι πέντε από τους 14 προπονητές στην Α1.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα