ΛεΜπρον: «Κρίμα κι άδικο για τον Νας...»

Γιάννης Ράμμας
ΛεΜπρον: «Κρίμα κι άδικο για τον Νας...»

bet365

Ο τραυματίας Στιβ Νας των Λέικερς απέχει ένα βήμα απ' την αποχώρηση απ' την ενεργό δράση κι ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Καβαλίερς εξήγησε πόσο κρίμα κι άδικο είναι να μην αποτελεί επιλογή του.

Ο 40χρονος Καναδός γκαρντ αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στη μέση κι η κατάστασή του επιδεινώθηκε προ ολίγων ημερών, όταν σήκωσε βάρος στο σπίτι του. Η αναγκαστική επιλογή της απόσυρσης πλησίασε ακόμη περισσότερο κι ο «King» εξήγησε μεταξύ άλλων πως «είναι σκληρό. Απεχθάνεσαι να βλέπεις οποιονδήποτε να στερείται το άθλημα λόγω τραυματισμού κι ιδίως ένα ταλέντο όπως ο ίδιος. Προφανώς δούλεψε σκληρά, ώστε να 'ναι υγιής και να διατηρηθεί σε φόρμα. Όλοι το ξέραμε αυτό κι είναι κρίμα που το σώμα του τον εγκατέλειψε, ενώ αισθάνεται πως μπορεί να προσφέρει ακόμα».

«Την ίδια ώρα δεν έχει κάτι να ντρέπεται. Θα πρέπει να 'ναι περήφανος για κάθε στιγμή που είχε στη λίγκα. Απ' το να περιμένει την ευκαιρία πίσω απ' τον Τζέισον Κιντ στο Ντάλας μέχρι την επιστροφή του στο Φοίνιξ και την απίστευτη καριέρα του με δύο MVPs (σ.σ. 2005 & 2006) κι όλα όσα έκανε» πρόσθεσε έπειτα την τελευταία προπόνηση των Καβαλίερς.

 

NBA Τελευταία Νέα