Στην Αθήνα Νέλσον και Σλότερ (pics)

Στην Αθήνα Νέλσον και Σλότερ (pics)

Gazzetta team
Στην Αθήνα Νέλσον και Σλότερ (pics)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και AJ Σλότερ, που έφτασαν σήμερα (18/08) έτοιμοι για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς.

Τους δύο νέους Αμερικανούς του «Τριφυλλιού» τους υποδέχτηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος, με τον Σλότερ να δηλώνει αρχικά: «Νιώθω υπέροχα, είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να ξεκινήσω. Ήταν δύσκολο να αφήσω την Γαλλία αλλά όπως είπα ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, επομένως δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω», ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι τέλεια να παίζω δίπλα σε ένα γκαρντ σαν τον Διαμαντίδη, να μαθαίνω από αυτόν… Είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης, επομένως είναι καλό, είναι μια ευκαιρία να μαθαίνω από αυτόν».

Από τη μεριά του, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Επομένως, ανυπομονώ για αυτή την χρονιά. Δεν θα έλεγα πως ήταν εύκολη απόφαση, αλλά η σωστή απόφαση. Ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ιστορία, είναι πρωταθλητής Ευρώπης και κάθε χρόνο σχεδόν κατακτά το πρωτάθλημα. Είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος μιας τέτοιας ομάδας, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο για αυτή την ευκαιρία και τώρα που έφτασα στην Ελλάδα, θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να δείξω πως το αξίζω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε ότι: «Μίλησα πριν από δύο μέρες με τον Τζέιμς. Ήταν στο Λας Βέγκας και έκανε προπονήσεις, εγώ μένω στο Λας Βέγκας και έκανα προπονήσεις, τον είδα και μιλήσαμε για το μπάσκετ και την ζωή στην Αθήνα. Μου είπε πως είναι υπέροχα εδώ και μου έδωσε μερικές καλές συμβουλές».

Τέλος, σχετικά με την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Νομίζω πως ο κόουτς θα έχει έναν… πονοκέφαλο όταν θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα παίζει με τον Διαμαντίδη. Θυμάμαι πώς παίζει και χαίρομαι που θα είμαι στο πλευρό του, να μαθαίνω από έναν τέτοιο παίκτη. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι έπαιζε με δύο γκαρντ, τον Διαμαντίδη και τον Ούκιτς και καμιά φορά υπήρχε και τρίτο γκαρντ, επομένως δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να συνυπάρχουμε στο παρκέ. Είναι πολύ έμπειρος, ταλαντούχος και ξέρει πως θα βοηθήσει τους υπόλοιπους. Νομίζω πως όλοι μας θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα