Μέγας άτυχος ο Τζάκσον (vid)
O 23χρονος γκαρντ έκανε ένα σύντομο κι ανεπιτυχές πέρασμα απ' τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πέρυσι, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του με στόχο ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Οι Σίξερς (Νο.42 το 2013) του προσέφεραν μία θέση στο ρόστερ τους για το Summer League του Ορλάντο, αλλά η πρεμιέρα (5/7) δε θα μπορούσε να 'ταν πιο οδυνηρή, αφού αποχώρησε με ρήξη δεξιού αχιλλείου τένοντα.
«Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, το εκτιμώ... Προσευχηθείτε για εμένα» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
