Ο Κάρι εν όψει Κολοσσού Ρόδου

Γιάννης Ράμμας
Ο Κάρι εν όψει Κολοσσού Ρόδου

bet365

Ο Ραμέλ Κάρι δε θέλει να θυμάται για πολύ ακόμα την ήττα στο Palau Blaugrana και δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις στην αρχή απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (31/3, 19:15/ΔΤ) κι εν συνεχεία απέναντι στην Ουνικάχα επίσης στο ΟΑΚΑ.

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο μετά από μία ήττα και μία κακή εμφάνιση στην Ισπανία απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να κλείσουμε αυτή την παρένθεση πολύ γρήγορα και να εστιάσουμε στη συνέχεια. Ξέρουμε ότι ο επόμενος αγώνας για την Ευρωλίγκα με την Ουνικάχα (3/4) είναι πολύ σημαντικός, αλλά το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ, στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Είναι μία ομάδα που έχει λύσεις, προέρχεται από μόα σημαντική γι' αυτούς νίκη και θα πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι και σ' αυτό το παιχνίδι για να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο παρκέ, αλλά και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει 23ης αγωνιστικής της Α1 ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα