Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!

Gazzetta team
Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!
Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Υπάρχει συμφωνία με τη Σαραγόσα, όπως επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο Βίλι Βιγιάρ!

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν με νέα πρόταση στη Σαραγόσα, στην οποία ανήκει ο Γεωργιανός σέντερ και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το απόγευμα, καθώς σήμερα (26/2) λήγει η διορία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα!

Ο Σερμαντίνι αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με την ομάδα του Πειραια έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Φέτος πήγε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα και μετράει 12.9 πόντους - 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην ACB (17 συμμ.) και 9.8 πόντους - 5.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο Eurocup (16 συμμ.).

Οι back2back πρωταθλητές Ευρώπης πήραν την απόφαση να ενισχυθούν μέσα στη ρακέτα και παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος δεν αποχωρεί κανείς από το ρόστερ, ουσιαστικά ο Σερμαντίνι παίρνει τη θέση του Μίρζα Μπέγκιτς.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Σαραγόσα, Βίλι Βιγιάρ, ο οποίος επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό ως προς το θέμα του buy out, ωστόσο ξεκαθάρισε πως την έκβαση της μεταγραφής θα καθορίσουν οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τον ατζέντη του παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr «κλειδί» είναι ο όρος του Σερμαντίνι για κλειστό συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Ο Γεωργιανός θέλει να υπογράψει για 1.5 χρόνο και αν οι δύο πλευρές τα βρουν στο θέμα αυτό, τότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα