Είχε συμφωνήσει με τον Άρη ο Ομπράντοβιτς!

Gazzetta team
Είχε συμφωνήσει με τον Άρη ο Ομπράντοβιτς!

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πριν υπογράψει στους «πράσινους» είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Άρη!

Την είδηση αποκαλύπτουν ΤΑ ΝΕΑ και συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Σωτήρη Βετάκη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Ιωαννίδης, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε συναντήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να πεισθούν ότι πρέπει να αποδεχθούν τον… Ξανθό.

Ο μετέπειτα υφυπουργός Αθλητισμού, δεν ανέλαβε τελικά τους «πράσινους», οι οποίοι απευθύνθηκαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που εκείνες τις ημέρες προετοίμαζε στο Ιβανώφειο τη Γιουγκοσλαβία.

Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, ο Σέρβος τεχνικός είχε δώσει τα χέρια με άλλη ελληνική ομάδα!

Ο Άρης τον είχε πλησιάσει στη Θεσσαλονίκη και είχαν συμφωνήσει για συνεργασία. Ωστόσο, για μία εβδομάδα ο Άρης δεν είχε επανέλθει προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία και αυτή η διπλή σύμπτωση έφερε τον «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα ΝΕΑ, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, που την ημέρα της υπογραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς κάλεσε τον Δημήτρη Ιτούδη στο Πανόραμα για να του επιβεβαιώσει την επιλογή του ως συνεργάτη του. Ο νυν τεχνικός της Μπάνβιτ πήγε σε εκείνο το ραντεβού θεωρώντας ότι θα εργαστούν στον Άρη, εκεί όμως πληροφορήθηκε ότι η ομάδα που θα αναλάμβαναν ήταν ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα