«Να δέσουμε ως ομάδα»

«Να δέσουμε ως ομάδα»

Αντώνης Κατσίκης
«Να δέσουμε ως ομάδα»

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το τουρνουά του Στρασβούργου και θεωρεί πως αυτά τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βρει ρυθμό η Εθνική Ελλάδος.

Κατά την αναχώρηση της γαλανόλευκης για το Στρασβούργο, ο διεθνής γκαρντ, υποστήριξε: «Τα φιλικά είναι μέρος της προετοιμασίας. Ακόμη πολύ νωρίς. Σε σχεδόν μήνα θα αρχίσουν τα επίσημα ματς. Τα φιλικά είναι για να δούμε τις αδυναμίες μας, που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και τι πρέπει να κρατήσουμε. Είναι για να δοκιμάσει ο κόουτς σχήματα και να δει που βρισκόμαστε. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Αλλά για αυτό είναι τα φιλικά, για να βρούμε ρυθμό, να δέσουμε ως ομάδα και δούμε που βρισκόμαστε».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Εθνική στο τουρνουά: «Όταν είσαι κουρασμένος από την προετοιμασία σίγουρα πρέπει δουλέψει και το μυαλό. Καμιά φορά βέβαια κουράζεται και αυτό, αλλά είναι μέρος της προπόνησης. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Μας περιμένει δύσκολο Ευρωμπάσκετ και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το ότι σε άρθρο της η FIBA αναφέρει την Εθνική ως φαβορί για το χρυσό στην Σλοβενία: «Σίγουρα τιμά την χώρα μας αυτό το γεγονός. Δείχνει πόσο μπασκετική χώρα είμαστε. Το DNA του Έλληνα είναι μπασκετικό. Όμως εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά. Δεν τα κοιτάμε. Αν είσαι καλή ομάδα το δείχνεις στο γήπεδο όχι στα λόγια.

 

Τελευταία Νέα