Σβεντ vs Mπογκντάνοβιτς για μια θέση στον τελικό!

Νίκος Καρφής
Σβεντ vs Mπογκντάνοβιτς για μια θέση στον τελικό!

bet365

Η Ρωσία κοντράρεται με την Σερβία (21:30, ΕΡΤ2) στον ημιτελικό, με τον νικητή της αναμέτρησης να τσεκάρει το εισιτήριο του για τον μεγάλο τελικό του Eurobasket κόντρα στη Σλοβενία.

Οι Σλοβένοι με τα... όργια Ντόντσιτς που άγγιξε το triple double, έριξαν στο καναβάτσο τους Ισπανούς και περιμένουν τον αντίπαλο τους στον μεγάλο τελικό.

Ρωσία και Σερβία θα τεθούν αντιμέτωπες στο Sinan Erdem (21:30, ΕΡΤ2), έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Η ομάδα του Μπαζάρεβιτς έκανε την ανατροπή και απέκλεισε την Εθνική μας με 74-69, ενώ το σύνολο του Τζόρτζεβιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποτάξει τους Ιταλούς, με το τελικό 83-67 να τα λέει όλα.

Οι δύο ομάδες έχουν από μια ήττα στη διοργάνωση, ενώ έχουν ξανασυναντηθεί στον όμιλο, με την παρέα του Σβεντ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 75-72.

Για τους Ρώσους πρώτος σκόρερ είναι ο Αλεξέι Σβεντ (24 πόντοι μέσο όρο), ενώ οι Σέρβοι βλέπουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να κάνει σπουδαίο τουρνουά με 19.7 πόντους ανά αγώνα.

Το σύνολο του Τζόρτζεβίτς βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στο τουρνουά όσον αφορά τις ασίστ (21.4) και τα ριμπάουντ (39.6). Οι Ρώσοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης πριν από 10 χρόνια, νικώντας τους Ισπανούς μέσα στην έδρα τους με το καθοριστικό καλάθι του Χόλντεν.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα χαμογελάσει στο τέλος της αναμέτρησης!

 

Τελευταία Νέα