Το πρόσωπο του Κοκ μετά την μπουνιά του Γκαλινάρι (pic)

Το πρόσωπο του Κοκ μετά την μπουνιά του Γκαλινάρι (pic)

bet365

Τα... αποτελέσματα της μπουνιάς του Ντανίλο Γκαλινάρι παρουσίασε στον κόσμο ο Γίτο Κοκ.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι βγήκε εκτός εαυτού στο φιλικό της Ιταλίας με την Ολλανδία και δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει τον Γίτο Κοκ.

Αποτέλεσμα; Ο Ιταλός να χάσει το Eurobasket και ο Ολλανδός να γίνει μπλε κάτω από το μάτι.

Ο πρώην παίκτης του Λαυρίου παρουσίασε στον κόσμο το πρόσωπό του, ενώ δεν φάνηκε να κατακρίνει τον αντίπαλό του για αυτή την ενέργεια.

«Δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ μας πριν, αλλά νομίζω πως κι εγώ τον χτύπησα στηνπροσπάθειά μου για box out και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με αυτό. Για την ακρίβεια εγώ έτρεξα να αμυνθώ και ο τύπος μου επιτέθηκε. Είμαι τυχερός που δεν έσπασα το μάγουλό μου. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν το καταλαβαίνεις λόγω της αδρεναλίνης και της έντασης, και δεν το παρατηρείς. Δεν είναι τόσο άσχημα, απλά γίνεται μπλε. Σίγουρα θα τραβήξω τα βλέμματα αύριο στο αεροδρόμιο που θα επιστρέφω σπίτι. Πάντως σας διαβεβαιώ πως δεν ήταν τίποτα σκόπιμο και δεν είχε προηγηθεί τίποτα μεταξύ μας. Πρέπει να είχαν πολλά νεύρα από την πίεση του προπονητή τους, γιατί ήμασταν πολύ κοντά σε όλο το ματς. Προφανώς έτσι έδειξε την δυσαρέσκειά του», ήταν τα λόγια του Κοκ.

 

Τελευταία Νέα