Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Μήτογλου

Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Μήτογλου

Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Μήτογλου
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, συναντήθηκε με την πλευρά του Κώστα Μήτογλου εκφράζοντας το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν τεράστια σημασία στο ελληνικό στοιχείο και σε αυτό το πλαίσιο θα ήταν αδύνατον να μην ασχοληθούν με τον Έλληνα φόργουορντ που αγωνίζεται στο Wake Forest.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άνθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες με τον Κώστα Μήτογλου και ανθρώπους του περιβάλλοντός τους με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο της απόκτησής του. Ο Μήτογλου την επόμενη χρονιά θα είναι τελειόφοιτος στο Wake Forest και ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ αφενός γα να πάρει το πτυχίο του και αφετέρου να ολοκληρώσει την τετραετία με την ομάδα του Πανεπιστημίου.

Στον Ολυμπιακό εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους ώστε να τον αποκτήσουν άμεσα και μάλιστα με πολυετές συμβόλαιο, ωστόσο αν επιμείνει στην πρόθεσή του να συνεχίσει στο Wake Forest τότε εκδήλωσαν την επιθυμία να συμφωνήσουν από τώρα για την επόμενη σεζόν (2018-19).

Τα δικαιώματα του παίκτη στην περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη ανήκουν στον Άρη, ωστόσο δεν υπάρχει μεγάλη ρήτρα για την ελευθερία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα