Αυτά είναι τα δεδομένα στον Άρη

Αυτά είναι τα δεδομένα στον Άρη

Αυτά είναι τα δεδομένα στον Άρη

bet365

Όσο βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα εξόφλησης της φετινής χρήσης, κάθε συζήτηση για την επόμενη μέρα του μπασκετικού Άρη είναι τουλάχιστον περιττή.

Είναι ευνόητο ότι, για να υπάρξει συζήτηση για το μέλλον θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθεί το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν το παρελθόν. Το gazzetta.gr σημειώνει τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στον μπασκετικό Άρη και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό πριν την εξόφληση της φετινής χρήσης.

Δημήτρης Πρίφτης: Σε δύο διαφορετικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στους τελευταίους δύο μήνες με τον Νίκο Λάσκαρη, ο έμπειρος τεχνικός ενημερώθηκε για την απόφαση της ιδιοκτησίας για τη λύση του συμβολαίου του. Η δεύτερη συνάντηση έγινε πριν την έναρξη της σειράς των αγώνων με την ΑΕΚ υπήρξε συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα του διαζυγίου και επί της ουσίας δεν υπάρχει λόγος πραγματοποίησης νέας συνάντησης των δύο ανδρών, εκτός κι αν υπάρχει θεαματική ανατροπή των δεδομένων. Ο Δημήτρης Πρίφτης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και περιμένει...

Παναγιώτης Γιαννάκης: Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία διάρκειας τριών ετών. Ο «Δράκος» έθεσε έναν ουσιαστικό ρόλο. Την τακτοποίηση του συνόλου των υποχρεώσεων απέναντι στη φετινή ομάδα ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Παράλληλα έθεσε ζητήματα που αφορούν το λειτουργικό κομμάτι και δεδομένης της συζήτησης που του «άνοιξε» ο Νίκος Λάσκαρης επί των θέματος των υποδομής, κατέθεσε (προφορικά) το δικό του σχέδιο ανάπτυξης αυτών. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε στάδιο προεργασίας (σ. σ. επαφές για παίκτες) με την προοπτική της συνεργασίας του με τον Άρη, αλλά όσο είναι ανοιχτός ο «φετινός» κύκλος, είναι λογικό να διατηρεί επιφυλάξεις.

Παίκτες: Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ – κι ενώ οι παίκτες είχαν λάβει δεσμεύσεις για την εξόφλησή τους στα τέλη του Μάη – ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης ζήτησε παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου. Με εξαίρεση τον Βίκτορ Σανικίντζε ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης ούτως ώστε να είναι νομικά εξασφαλισμένος λόγω της απόφασής του να επιστρέψει στη Γεωργία, κανείς άλλος παίκτης δεν προέβη σε νομική ενέργεια. Οι παίκτες δεσμεύτηκαν και μέσω των μάνατζέρ τους ότι θα περιμένουν μέχρι τις 15 Ιουνίου. Σε ότι αφορά τα πριμ των συμβολαίων τους, ο κ. Λάσκαρης σημείωσε ότι θα καταβληθούν στα μέσα Ιουλίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα